Sari la conținut

Simona Halep își va afla duminică prima adversară de la WTA Miami

Simona Halep revine în circuitul WTA la turneul de la Miami, iar dubla campioană de Grand Slam va afla duminică numele adversarei pe care o va întâlni în runda inaugurală.

Simona Halep va afla duminică împotriva cui își va face revenirea în circuitul WTA

Beneficiară a unui wildcard, Simona se va întoarce pe teren după o absență de un an și jumătate, perioadă în care a fost suspendată în urma unui scandal de dopaj (a obținut reducerea suspendării la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la 4 ani la 9 luni).

Tragerea la sorți a tabloului principal de la Miami Open va avea loc duminică, 17 martie, de la ora 19:00 (ora României).

Partidele din turul întâi se vor disputa începând de marți, 19 martie, zi în care este așteptată să-și facă apariția pe teren și Simona Halep, fostă lideră a clasamentului mondial.

România are patru jucătoare acceptate direct pe tabloul principal de la WTA Miami: Sorana Cîrstea (22 WTA – favorită 19 – acceptată direct în turul al doilea), Ana Bogdan (65 WTA), Jaqueline Cristian (82 WTA) și Simona Halep (fără clasament).

Miami Open, turneu din categoria WTA 1000, va avea loc în perioada 19-31 martie. Se va juca pe suprafață hard, pe tabloul principal se vor afla 128 de jucătoare și vor fi acordate premii totale în valoare de $8,995,555. Campioana en-titre este Petra Kvitova (este însărcinată și nu va participa la ediția din acest an).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!