Sari la conținut

SUA: Bărbatul acuzat de uciderea unui copil palestinian a fost reținut

Bărbatul acuzat de uciderea unui copil palestiniano-american în vârstă de 6 ani în Statele Unite, la o săptămână după începerea ultimei runde de ostilități între Israel și Hamas, a pledat luni nevinovat și a fost menținut în arest, potrivit AFP, citat de HotNews.

Bărbatul, Joseph Czuba, în vârstă de 71 de ani, este acuzat că i-a înjunghiat pe chiriașii săi, Hanan Shaheen, 32 de ani, care a supraviețuit, și pe fiul său, Wadea al-Fayoume, 6 ani, care a murit la spital, la 14 octombrie, în apropiere de Chicago (nord-est).

El a pledat nevinovat la toate cele opt acuzații, inclusiv crimă și crimă motivată de ură rasială, și a fost reținut în arest preventiv în cadrul unei audieri în fața unui judecător din comitatul Wills până la următoarea sa înfățișare programată pentru 8 ianuarie.

Mama și fiul „au fost ținta suspectului pentru că sunt musulmani și din cauza conflictului în curs de desfășurare în Orientul Mijlociu care implică Hamas și israelienii”, a declarat poliția, adăugând că băiatul a primit 26 de lovituri de cuțit.

În timpul autopsiei, un cuțit militar zimțat cu lama de 15 cm a fost scos din abdomenul copilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!