Sari la conținut

SUA: Trump va susține luni un interviu virtual cu un oficial de probațiune

Fostul președinte american Donald Trump va avea luni un interviu virtual cu un oficial al Departamentului de Probațiune din New York, după ce a fost condamnat pentru 34 de acuzații de falsificare de documente, relatează duminică New York Times, citat de Reuters, conform sursei.

Acest interviu obligatoriu are loc în contextul în care departamentul pregătește o recomandare de condamnare pentru judecător. Trump urmează să fie condamnat pe 11 iulie și riscă o pedeapsă maximă de patru ani, deși pedepsele în astfel de cazuri sunt adesea mai reduse.

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, organizează duminică un miting în aer liber în Las Vegas pentru a-și consolida sprijinul în Nevada, un stat în care a pierdut de două ori, dar care, conform sondajelor, înclină în favoarea sa înainte de alegerile din 5 noiembrie, notează Reuters.

Acesta este primul miting pe scară largă al lui Trump de când un juriu din New York l-a găsit vinovat, pe 30 mai, de falsificarea unor documente pentru a ascunde o plată către o vedetă porno înainte de alegerile din 2016, făcându-l primul fost președinte american condamnat pentru o infracțiune.

Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!