Sari la conținut

Susținătorii lui Trump incită la revoltă după verdictul juriului

Susținătorii fostului președinte Donald Trump, furioși după condamnarea sa pentru 34 de infracțiuni de către un juriu din New York, au umplut site-urile pro-Trump cu apeluri la revolte, revoluție și violență, relatează Reuters, citată de News.ro, transmite sursa.

După ce Trump a devenit primul președinte american condamnat penal, susținătorii săi au reacționat cu numeroase postări violente online, conform unei analize Reuters a comentariilor de pe trei site-uri pro-Trump: platforma Truth Social a fostului președinte, Patriots.Win și Gateway Pundit.

Unii dintre susținători au cerut atacuri asupra juraților, execuția judecătorului Juan Merchan sau chiar război civil și insurecție armată.

„Cineva din New York care nu are nimic de pierdut trebuie să aibă grijă de Merchan”, a scris un comentator pe Patriots.Win. „Să sperăm că va fi întâmpinat de ilegali cu o macetă”, se spune în postare, referindu-se la imigranții ilegali.

Pe Gateway Pundit, o postare sugerează împușcarea liberalilor după verdict. „Este timpul să începem să le dăm capace unor stângiști”, spunea postarea. „Acest lucru nu poate fi rezolvat prin vot”, adaugă utilizatorul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!