Sari la conținut

Tragedie în timpul unui spectacol aviatic în Portugalia: Un pilot a murit după ce două avioane s-au ciocnit

Într-un moment de spectacol și adrenalină la aeroportul din Beja, în sudul Portugaliei, două avioane de mici dimensiuni s-au ciocnit duminică după-amiază, în timpul unui show aviatic. Potrivit sursei citate de News.ro, unul dintre piloți a fost victima tragicului incident.

Avioanele implicate în tragedie sunt raportate a fi modele Yakovlev Yak-52, special concepute pentru antrenament și acrobație aeriană. Autoritățile nu au furnizat detalii suplimentare cu privire la eventuale alte victime în urma coliziunii.

În timp ce spectacolul aerian promitea o demonstrație de îndemânare și talent, evenimentul a luat o turnură neașteptată și tragică. Potrivit martorilor oculari citați de presa portugheză, cele șase aeronave implicate în spectacol făceau parte din patrula de acrobație aeriană denumită “Yak Stars”, considerată “cea mai mare echipă civilă de acrobație aeriană din sudul Europei” de către organizatorii evenimentului.

Incidentul a adus un strop de tristețe asupra atmosferei festive, transformând spectacolul într-o amintire dureroasă a riscurilor implicate în această formă de divertisment extrem.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!