Sari la conținut

Ucraina a doborât toate dronele kamikaze lansate de Moscova în timpul nopții

Ucraina a doborât toate cele 29 de drone kamikaze lansate de Rusia în timpul nopții, au anunțat Forțele aeriene ucrainene, conform The Kyiv Independent transmite sursa.

Vehiculele aeriene fără pilot au fost lansate din regiunile rusești Primorsko-Akhtarsk și Kursk. De asemenea, trupele Moscovei au atacat Ucraina cu o rachetă balistică Iskander-M trasă în regiunea Harkov. Apărarea Ucrainei a doborât toate dronele rusești deasupra regiunilor Odesa, Nikolaev, Poltava și Lviv. Consecințele atacurilor nu au fost încă determinate.

Duminică, Rusia a lovit o stațiune de pe malul unui lac la marginea orașului Harkov și a atacat sate din regiunea înconjurătoare, ucigând cel puțin 11 persoane și rănind multe altele. Salvatorii au raportat că lovitura inițială a fost urmată de o a doua lovitură la aproximativ 20 de minute după prima, vizând echipele de urgență într-o „dublă lovitură”.

Moscova a atacat cu rachete regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei în ultimele săptămâni, unde trupele ruse au lansat o ofensivă. Luni dimineața, Moscova a atacat din nou Ucraina cu drone kamikaze, toate fiind doborâte, conform autorităților de la Kiev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!