Sari la conținut

Ultimele momente dramatice din viața prezentatorului TV Michael Mosley, reconstituite de poliție

Ultimele momente dramatice din viața prezentatorului TV britanic Michael Mosley au fost reconstituite de poliția elenă cu ajutorul filmărilor CCTV, care arată că acesta a fost foarte aproape să ajungă să ceară ajutor, relatează presa din Grecia și Marea Britanie, conform sursei.

Salvatorii greci l-au căutat timp de trei zile pe Michael Mosley pe Insula Symi. Mosley, un medic-jurnalist foarte popular în Marea Britanie, a fost dat dispărut săptămâna trecută pe Insula Symi după ce nu s-a întors dintr-o plimbare pe care a spus că o va face de-a lungul plajei Agios Nikolaos până în satul Pedi.

El a fost văzut ultima oară miercuri la ora 13:30, când a plecat la plimbare către Pedi, uitându-și însă telefonul pe plaja unde a fost alături de cunoscuți.

Imaginile de pe camerele CCTV arată că Mosley a ajuns la Pedi în jurul orei 13:50, fiind surprins în sat cu o umbrelă în mână pentru a se proteja de soare. La 13:57, o altă cameră l-a surprins în portul de agrement din Pedi, îndreptându-se spre nord-est.

Nu este clar de ce a decis să-și continue drumul și să nu se oprească în sat, cum le spusese cunoscuților. Soția sa, dr. Bailey Mosley, a declarat însă după descoperirea cadavrului său duminică că el „a făcut o escaladare incredibilă, a ales ruta greșită și s-a prăbușit într-un loc în care nu putea fi văzut ușor de echipa extinsă de căutare”.

Ultima înregistrare cu el în viață a fost realizată de o cameră CCTV a unui bar de pe plaja Agia Marina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!