Sari la conținut

Un aliat apropiat al Statelor Unite consideră „regretabile” declarațiile președintelui Joe Biden referitoare la „xenofobia” sa

Reuters relatează că Japonia, unul dintre cei mai apropiați aliați ai Statelor Unite, a caracterizat declarațiile președintelui american Joe Biden că stagnarea economiei nipone este cauzată de „xenofobia” acesteia, scrie sursa.

Săptămâna trecută, Biden a spus că „xenofobia” din economiile din Rusia, China și Japonia afectează potențialul de creștere economică.

În timpul unui eveniment de strângere de fonduri pentru campania sa prezidențială, Joe Biden a declarat: ,,După cum am menționat anterior, dumneavoastră, precum și mulți alții, sunteți unul dintre factorii care contribuie la creșterea economică a noastră. De ce așa?” „Pentru că noi îi primim pe imigranți”.

Considerați acest lucru. De ce economia Chinei stagnează atât de mult? De ce Japonia se confruntă cu dificultăți. De ce se confruntă Rusia cu dificultăți? Din ce motiv India? că sunt xenofobi. În fața unui public american de origine asiatică, el a spus: „Nu vor imigranți”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!