Sari la conținut

Un atac cu cuțitul a avut loc la o demonstrație a dreptei germane, rănind mai multe persoane, inclusiv atacatorul

Un bărbat care a atacat cu cuțitul mai multe persoane la o demonstrație a dreptei din orașul german Mannheim a fost rănit de către forțele de ordine, anunță poliția, conform sursei.

Incidentul a avut loc în Piața Centrală (Marktplatz) a orașului, unde activistul anti-Islam Michael Stuerzenberg (59 de ani) se pregătea să se adreseze unei mici adunări. Potrivit poliției, atacatorul a fost rănit după ce a fost utilizată o armă de foc împotriva sa. Deocamdată, nu se cunosc detalii despre gravitatea rănilor suferite de victimele atacului.

Un elicopter al serviciilor de urgență a fost trimis la fața locului, iar circulația tramvaielor în zonă a fost suspendată. Un videoclip apărut pe rețelele sociale pare a surprinde momentul atacului, arătând un bărbat cu barbă care lovește cu cuțitul mai multe persoane. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili motivele atacului.

Acest incident vine la doar câteva zile după un alt atac cu cuțitul la o demonstrație din Franța. Violența la demonstrații politice a devenit o problemă din ce în ce mai frecventă în ultimii ani, atât în Europa, cât și în alte părți ale lumii.

Este important să se aștepte rezultatele anchetelor pentru a afla mai multe detalii despre motivele din spatele acestor atacuri și pentru a lua măsurile necesare pentru a preveni repetarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!