Sari la conținut

Un bărbat de 79 de ani din Missouri a fost acuzat de uciderea unei femei în suburbiile orașului Chicago acum aproape șase decenii

James Barbier a fost arestat la domiciliul său și acuzat de crimă în cazul morții lui Karen Snider, în noiembrie 1966. Redeschiderea cazului a avut loc după ce poliția a trimis probele de sânge la un laborator în decembrie 2022, iar sângele s-a potrivit cu cel al lui Barbier.

Barbier a fost eliberat joi, dată fiind vârsta sa înaintată și starea sa fizică precară. Cu toate acestea, i s-a interzis să părăsească Missouri sau Illinois și să dețină arme de foc, și i s-a cerut să renunțe la pașaport. Urmează să aibă o altă audiere în instanță pe 21 mai. Nu este clar dacă Barbier are un avocat.

Cadavrul lui Karen Snider a fost descoperit de soțul ei în noaptea de 12 noiembrie 1966, în casa lor din Calumet City, Illinois. Ea fusese înjunghiată de aproximativ 125 de ori. Barbier, care a lucrat cu soțul victimei la un șantier de cale ferată, a fost arestat în 1966, dar nu a fost inculpat atunci. Motivele acestei decizii nu au fost dezvăluite de autorități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!