Sari la conținut

Un concert extraordinar de la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg a fost subit întrerupt din cauza unei mașini de spălat vase defecte.

. Într-o scenă neașteptată, aparatul de la etajul 13 al sălii a declanșat alarma de incendiu, ceea ce a determinat evacuarea imediată a clădirii în mijlocul unui spectacol de excepție susținut de renumita Filarmonică din Hamburg, sub bagheta dirijorului Kent Nagano.

Atât muzicienii talentați cât și publicul entuziast au fost nevoiți să părăsească clădirea. Incovenienta a durat aproximativ o oră, timp în care tehnicienii au rezolvat problema și au permis reluarea spectacolului.

În programul concertului, cu un caracter inedit și prestigios, se afla o piesă specială a compozitorului rus Vladimir Tarnopolski, intitulată “Im Dunkel vor der Dämmerung”, care urma să aibă premiera mondială chiar în cadrul acestui eveniment, fiind comandată special pentru sala de concerte Elbphilharmonie. De asemenea, în partea a doua a concertului era programată interpretarea grandioasei Simfonii a III-a “Eroica” a lui Ludwig van Beethoven.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!