Sari la conținut

Un episcop din Sydney a fost înjunghiat repetat în timpul slujbei transmise în direct, la trei zile după un alt atac soldat cu șase morți în orașul australian

Un important episcop din Sydney a fost transportat de urgență la spital, luni, după ce a fost înjunghiat de mai multe ori în timpul unei slujbe. Alte trei persoane au fost rănite în același incident. Poliția a arestat un suspect, scrie sursa.

Un episcop din Sydney a fost înjunghiat de un tânăr care a venit la el în timpul slujbei.

Imaginile video postate pe rețelele sociale arată cum episcopul Mar Mari Emmanuel a fost atacat în biserica Christ The Good Shepherd din Wakeley în timp ce își ținea predica, luni seara.

Imaginile îl arată pe episcop vorbind, în momentul în care un bărbat mai tânăr îmbrăcat în negru se îndreaptă calm spre el și îl înjunghie repetat.

Imaginile au fost preluate dintr-o transmisiune în direct a slujbei.

Zeci de ofițeri de poliție au sosit la fața locului, iar un suspect a fost deja arestat a precizat poliția statului New South Wales (NSW).

Serviciul de ambulanță al NSW a declarat de asemenea pentru NCA NewsWire că paramedicii au fost chemați la fața locului luni, în jurul orei locale 19.15.

Un purtător de cuvânt a declarat că un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost transportat la Spitalul Liverpool cu multiple răni prin înjunghiere.

Alte trei persoane au fost, de asemenea, rănite și sunt încă tratate la fața locului.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a suferit mai multe răni, un bărbat în vârstă de 20 de ani a primit o tăietură la mână, iar un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost rănit la braț.

Atacul are loc la doar trei zile după ce șase persoane au fost ucise în timpul unui atac cu cuțitul la Bondi Westfield Shopping Centre din același oraș – Sydney. Nu există deocamdată elemente care să sugereze că cele două incidente au legătură, scrie presa australiană.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site foloseşte cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Am înţeles!